Poor Bear

by | Mar 26, 2018 | Blog | 0 comments

Gabi és Maci

Modell: Gabi

Mindig is azt gondoltam, hogy a fotósnak is szakosodnia kell szakmáján belül. Még pályafutásom elején a megrendezett fotográfia volt az, ami leginkább felkeltette érdeklődésemet, sokat dolgoztam egy-egy projekten, tulajdonképpen több hónapig készültem elő egy “munkára”, mire abból egy néhány órás fotózás, és néhány napos utómunka lett.

Maci-t ekkor ismertem meg. 2010 környékén alapítottuk meg egy fotóstársammal közös stúdiónkat. Maci ott volt, mindig. Részt vett minden fotózáson megfigyelőként így idő kérdése volt, hogy mikor válik ő is modellé ezekben a projektekben.

Már az elejétől tervem volt vele, de nem jött az ihlet, nem tudtam pontosan mit is szeretnék. Akkor ismertem meg Gabit, későbbi feleségem egyik legjobb barátnőjét, és tudtam, láttam rögtön, hogy ő is kamera elé termett. Gabi és Maci. Maci és Gabi, és beugrott, hamarosan el készítettük a következő képeket.

Kill Bear

Modell: Vera

Mikor azok a képek készültek Gabival és Macival, már tudtam, mi lesz a sorsa utóbbinak. Verát körülbelül ebben az időszakban ismertem meg, és amint megláttam beugrott: Kill Bear!

Következő lépésben beszerezni a ruhát könnyebb volt már, szerencsére Vera, akinek ez volt első fotózása, igen profi volt, abszolút hozta a szerepet, amit elképzeltem, és elkészült az eltervezett tökéletes kép, ez:

A vért málnaszörppel imitáltuk, Vera fáradtságát pedig a hosszan tartó fotózással, jobbnál jobb képek készültek: