Gabi+Laci örökké

by | Mar 23, 2018 | Blog | 0 comments

Gabit és Lacit évekkel ez előtt ismertem meg, azóta végigkísér(t)em a életüket a kezdetektől. Még a kapcsolatuk elején kértek fel először, hogy csináljak róluk egy sorozatot; szeretem, amikor a párok felismerik a közös hobbijukat vagy az életük kulcsmomentumait, ami igazán egyedivé teszi őket. Ismertem már őket korábban is, és így, annak ellenére, hogy stúdióban fotózunk, olyan volt, mintha az otthonukba engedtek volna be.  Még néhány werkfotó is készült, így engem is láthattok munka közben!

Néhány év, és egy kis finn hideg kellett hozzá, de megtörtént az eljegyzés, majd azonnal belefogtak az esküvő szervezésébe. Már az elején felkértek, én örökítsem meg a nagy napot is, illetve előtte egy igen különleges jegyes fotózást terveztünk, majd fotóztunk meg Tiszaújvárosban. Készültek képek romos épületben, elhagyott tiszai strandon az életünket kockáztatva, a régi gyárépületek mellett … steampunk kellékekkel, vagy éppen katonai felszerelésben, gázálarccal, hihetetlen volt!

A teljes album az eljegyzésről:

Amennyire a jegyes fotózáson készült képek előrevetítették, szerencsére az esküvőjük is extravagáns volt. Nem zavart senkit, hogy magassarkúban vagy elegáns cipőben kell felmászni a sziklákon, hogy a szertartás alatt Budapest városa terüljön el alattunk a tiszta napsütésben. A lagzi is rengeteg fényképezni való témát tartogatott, a partynak meg mintha sose akart volna vége szakadni, az előkerülő rockabilly menyecskeruha pedig egyaránt gyönyörködtette a közönséget és az objektívet. Az eljegyzéskor használt gázmaszkok is ismét megmutatták magukat a fotósarokban.

A teljes album az esküvőről:

És hamarosan megszületett Barnabás, akit ki más fotózott volna…

Barnabás albuma: